PRVA PRODAJNA IZLOŽBA U TRAJANJU OD 12. JUNA DO 9. JULA 2018. ODRŽANA JE U UMETNIČKOM ATELJEU I GALERIJI ČUBRILO U KULI GARDOŠ NA GARDOŠU U ZEMUNU.

DONACIJAMA ILI KUPOVINOM FOTOGRAFIJA PODRŽALI STE AKCIJU PRIKUPLJANJA SREDSTAVA ZA STIPENDIRANJE MLADE UMETNICE KATARINE KOČETOVE NA AUSTRIJSKOM UNIVERZITETU, ODSEK ZA DŽEZ KLAVIR.

FOTOGRAFIJE JE I SADA MOGUĆE PORUČITI I ONLINE POPUNJAVANJEM FORME, A PRIKUPLJENA SREDSTVA SE PROSLEĐUJU SLEDEĆOJ AKCIJI,

RECENZIJU I PODRŠKU DAVOROVOJ KOLEKCIJI, DAO JE I EMINENTI UMETNIK G. MARIO LEONE BRALIĆ.

“Postoje dve vrste ljudi, oni koji kroz život prolaze otvorenih čula i oni koji se zatvore u sebe i pate što su neprimetni, nebitni.

Naš mladi autor spada u one prve koji otvorenih očiju i duše pohode po ovom, našem svetu. Možda ne savršenom ali bogatom. Iz ovog mnoštva detalja koji se spajaju u jednu za njega prepoznatljivu gotovo matematičku, muzičku kompoziciju on nam izvlači ove kadrove i tumači kao svoju autentičnu priču.

Urbanu priču prezasićenu detaljima i formama pažljivo sublimiše i koncentriše na samo one koji mu najautentičnije svedoče o njegovom čulu zapažanja i uglu viđenja njegove stvarnosti.

Ovaj rasterećeni rukopis suvišnim je pravi melem i odmor za dušu u kom možemo ovovremenski i bezvremenski da se pronalazimo.”

Mario Leone Bralić

Likovni umetnik fotografije

HUMANITARNE AKCIJE

Marija Grujić

U TOKU JE HUMANITARNA AKCIJA “GITARA ZA MARIJU”

Marija je student prve godine FMU u Beogradu. Na gitari koju su joj roditelji kupili sa 8 godina postigla je mnoge uspehe i sada želi da svoje sviračko umeće iskaže na najbolji mogući način. Za to je potreban vrhunski insturment. Donacijama ćemo pomoći da dođe do gitare kakvu zaslužuje za sve dalje uspehe i solističke koncerte.

Novac možete donirati i direktno na Marijin tekući račun Erste banke

340-32281155-04

i devizni račun:

7655340616

i preko GoGetFunding platforme: https://gogetfunding.com/my-new-instrument/

Hvala u njeno ime.

Upoznajte Mariju, pogledajte njen bogati CV.

Marija Grujić CV

Katarina Kočetova

Pomogli smo stipendiranje mlade umetnice Katarine Kočetove za školovanje na Kunst Univerzitetu u Beču na odseku za džez klavir. Hvala u njeno ime.